top of page
rubiks 50 .png
Rubiks new.webp

Be iconische !

Rubik's  captiveert fascineert en brengt magie, ongeacht de leeftijd of het land van de gebruiker.
Dit maakt het een van de meest aantrekkelijke en interessante reclame-instrument van onze tijd!

Magicgift - Winston Churchill Avenue, 11
B-1180, Brussels - Belgium

Communiceer met uw klanten

Wij ontwerpen unieke promotie en gepatenteerd items in staat om u te verrassen en vermenigvuldig je emoties en uw zintuigen en uw aandacht te trekken. Voor uw volgende effectiviteit van campagnes kiez objecten die uw doelgroep emotioneel zal beïnvloeden en uw merk onvergetelijk maken.
EMOTIONAL IDEA
Patent

Onze produkten zijn wereld gepatenteerd. Wij hebben verschillende awards gekregen voor onze creativiteid en onze effectiviteid. Onze producten hebben alle ISO certificaties op ink en materiaal voor Europa. U zijn zeker de originaal te kopen.

Missie

Elke dag zijn we verloren in een massa van ± 4500 advertenties! Voor meer dan 20 jaar ontwerpen we, produceren en distribueren unieke artikelen en neuro-marketing oplossingen die de beste ration prijs / effect, op het gebied van marketing effectiviteit geeft. Wij helpen u zich onderscheiden en uiteindelijk uw omzet te verhogen.

Flexibiliteit & Dienst

Wij hechten groot belang aan uw tevredenheid als lange termijn partnerships met onze  klanten, groot of kleiner. Flexibiliteit, strenge controles van de productie, snelle levering en het halen van deadlines, kleuren, het creëren van 3D animaties en hulp voor ontwerp zijn onze krachten tot uw dienst.

Neem contact met ons op

Laten wij praten over uw project! 

+32 2 3440500

Winston Churchillstraat, 11

B-1180, Brussel - België

Ze vertrouwen ons

audi logo
pfizer logo
Customer logo porsche
sony logo
google logo
visa logo
bottom of page