top of page

Magic Concepts

Magic Concepts Media amazes, engages, and motivates through the playful interaction and sensory pleasure.

" De opslag is efficiënter door het combineren van ons hoofd, ons hart en onze handen. "

Het is magie !

Magic Concepts verrast, grip en gemotiveerd door de interactie van het spel en sensorische plezier. De verrassing en de vreugde van de ervaring schijnt en kleurt het verzonden bericht, waardoor het meer onvergetelijk maakt. Studies tonen aan dat als je handen betrekt gedurend verwerking van informatie de hersenen triple de opslag en verdubelt de opslag snelheid.

Dit maakt het ook mogelijk hoge zichtbaarheid van uw bericht op de werkplek. Tijdens de bijeenkomsten, op de telefoon of tijdens de pauzes de magnetische kubus wordt altijd gevonden in de handen van iemand.

En zoals de Zwitserse pedagoog Johann Heinrich Pestalozzi, zei 200 jaar geleden, "Leren is het meest effectief met het hoofd, hart en hand."

Magic Concepts Media amazes, engages, and motivates through the playful interaction and sensory pleasure.
Ontdek onze producten

7 dingen om te weten over de effectiviteit van Magic Concepts

Magic Concepts Radiating Effect 
Radiatie effect 

De Magic Cube is een bron van interactie met het merk dat zijn naam heeft verdiend. Fabricatie van hoge precisie en hoge kwaliteit uitstraling zendt de kwaliteit van uw merk aan gebruikers. Het verlangen om te spelen en te verkennen zorgt voor 100% aandacht en intensieve interactie met uw bericht.

Magic Concepts Generating Desire
Generatie van het verlangen

 

De eigendom effect creëert een verlangen naar bezit. Wetenschappelijke studies tonen aan dat fysieke interactie met een object toeneemt ownership. De gebruiker eigent uw bericht.

Magic Concepts Lasting Impact
Blijvende invloed
Magic Concepts Social Multiplication
Sociale vermenigvuldiging
Magic Concepts Playfully Grasping the Meaning
De speelsheid die aandacht prikt

Magic Concept product heeft een uitzonderlijk hoge retentie periode in het gezichtsveld van de eigenaar die graag houden en opnieuw en opnieuw te spelen. Bij een magische kalender Concepts, deze periode ten minste 12 maanden en gewoonlijk meer.

Iedereen die een opvouwbare kubus houdt van zijn collega's en vrienden te laten zien. Mensen op het hand in hand gaan en spreken indirect het verspreiden van uw boodschap door persoonlijke aanbeveling.

Magic Concepts Manifold Options
Meerdere vouwen opties

The Magic Concepts kubus biedt veel design opties. Het kan producten presenteren als een tijdschema en wekken nieuwsgierigheid als een aanvulling op actie mailing. Het kan ook verhalen vertellen, uitnodiging, communiceren waarden en dankbaarheid.

Het verlangen om te spelen en de focus genereert positieve beweging, openheid en de bereidheid om deel te nemen aan iets. Gebruikers begrijpen uw bericht sneller en herinneren positiever.

Magic Concepts Multisensory Boost
Multisensorische explosie

Touch, clik op. Zien. Zij wederzijds versterken de perceptie en verhogen neuronale activiteit van de hersenen van de gebruiker tot 1000%. Elke keer dat de gebruikers de kubus vouwen, het verhoogt de perceptie en de memorisatie van de boodschap.

bottom of page