top of page

De knap kaart met oneindige vouwen

Verschillende vormen zoals nodig
manyfold.png__1170x200_q90_subsampling-2

World of Endless Magicgift Card is een veelheid van verschillende vormen. Vierkant, rond, rechthoekig, ovaal of aangepaste, openen ze een koninklijke weg om al uw verbeelding. U bepaalt zelf of u ze per post te verzenden of verspreiden van hand tot hand.

icons-02.png__1170x200_q90_subsampling-2
De boodschapper van uw dromen

De Magicgift Endless Card kunnen nieuwe producten te introduceren, een verhaal vertellen, informatie te verstrekken, dienen als een uitnodiging of gevoelens te uiten, zoals waardering, dankbaarheid, een waarde. De dubbele lamineren zorgt voor een uitstekende duurzaamheid.

social-multiplication.png__1170x200_q90_
Dit is virale

Iedereen die een Magicgift Eindeloze Kaart in handen drijft wekte de belangstelling van collega's en vrienden. Mensen passeren ze van hand tot hand en spreken indirect het verspreiden van uw boodschap door persoonlijke aanbeveling.

sensory.png__1170x200_q90_subsampling-2_
Alle zintuigen

Touch. Vouwen. Te zien. Zij wederzijds versterken de perceptie van kanalen verhogen neuronale activiteit van de hersenen van de gebruiker tot 1000%. Elke keer dat de gebruiker de Magicgift Endless Card plooien, het verhoogt de perceptie en memorisatie van de boodschap.

check out our different products

Magicgift Endless Card®

bottom of page