Communiceer met uw klanten

Wij ontwerpen unieke promotie en gepatenteerd items in staat om u te verrassen en vermenigvuldig je emoties en uw zintuigen en uw aandacht te trekken. Voor uw volgende effectiviteit van campagnes kiez objecten die uw doelgroep emotioneel zal beïnvloeden en uw merk onvergetelijk maken.

Patent


Onze produkten zijn wereld gepatenteerd. Wij hebben verschillende awards gekregen voor onze creativiteid en onze effectiviteid. Onze producten hebben alle ISO certificaties op ink en materiaal voor Europa. U zijn zeker de originaal te kopen.

Missie


Elke dag zijn we verloren in een massa van ± 4500 advertenties! Voor meer dan 20 jaar ontwerpen we, produceren en distribueren unieke artikelen en neuro-marketing oplossingen die de beste ration prijs / effect, op het gebied van marketing effectiviteit geeft. Wij helpen u zich onderscheiden en uiteindelijk uw omzet te verhogen.

Flexibiliteit & Dienst


Wij hechten groot belang aan uw tevredenheid als lange termijn partnerships met onze  klanten, groot of kleiner. Flexibiliteit, strenge controles van de productie, snelle levering en het halen van deadlines, kleuren, het creëren van 3D animaties en hulp voor ontwerp zijn onze krachten tot uw dienst.